Forespørsel om å bytte abonnement: Hva skjer?

Bytte av abonnement er en funksjon som lar kunden bytte sine produkter/tjenester mens de har et aktivt abonnement (f.eks. bytte fra en mindre til en større størrelse eller bytte til en helt annen produkttype). Dette kan være med på å oppnå en jevnere bytteprosess (sjekke tilgjengelighet, bekreftelse, betaling).

For å aktivere abonnementsbytte, vennligst kontakt support@sharefox.no

  • Kunden vil kunne sjekke tilgjengeligheten av alternative produkter online
  • Kunden vil kunne utløse bytteforespørselen online
  • Lederen vil ha synlighet på byttene som er forespurt på aktive bestillinger

Hvordan starter kunden et abonnementsbytte?

En kunde med et aktivt abonnement vil kunne starte abonnementsbyttet fra siden "Mine utleie" etter de har logget seg inn:

Kunden vil kunne navigere og finne lignende eller alternative produkter, som de kan bytte det gamle produktet med. Når kunden er klar, kan hen klikke på legg til i handlekurven for å starte en bytteordre. Er produktet dyrere enn det forrige produktet, må kunden betale på for differansen på nett og de neste gjentakende betalingene vil bli justert tilsvarende.

Kunden kan gå ut av byttemodus ved å klikke på "Avbryt"-knappen øverst til høyre.

Merk: Hvis det kreves avanserte bytteregler, for eksempel å legge til spesielle transportavgifter eller ekstra serviceavgifter, vennligst kontakt kundestøtte på support@sharefox.no for å evaluere slike sidekonfigurasjoner.

Still need help? Contact Us Contact Us