Oppdatere kalenderen (åpningsdager, helligdager)

Channels lar deg konfigurere butikkens daglige tilgjengelighet, for eksempel åpne og stengte dager eller åpningstider. Disse kan administreres på butikknivå i tilfelle du har flere butikker eller leveringsmetoder i virksomheten din. Du kan:

• Angi åpne eller lukkede dager for å gjenspeile retningslinjene i bedriften din i helger, helligdager eller spesielle anledninger.

• Angi åpningstider for bestemte kalenderdager eller måneder i året (f.eks. alle mandager i september er åpne 09:00 til 15:00), for å kontrollere alternativene for henting og retur av produkter for utleievirksomheten din (se mer om hvordan åpningstider, henting og retur samhandler her)

• Bruk split åpningstider, om din virksomhet har behov for det.

• Kontroller enkelt kalenderen: etter spesifikk dag (f.eks. 23. september), endre basert på mønstre (f.eks. alle lørdager i år) osv.

• Hvis du har flere lokasjoner, kan kalender innstillingene endres etter plassering om nødvendig, avhengig av konfigurasjonene dine (ta gjerne kontakt med vår Customer Success team hvis du har spørsmål).

Channels finner du under Admin ▸ Innstillinger ▸ Channels.

En liste over lokasjoner som er konfigurert for butikken din, vises. Klikk på et bestemt sted du vil oppdatere kalenderen for.

Hvordan angir jeg en bestemt dato som åpen eller stengt?

• Klikk til én bestemt dato i kalenderen.

Du vil kunne stille inn dagen som åpen eller stengt, og oppdatere åpningstidene.

• Merknad: Hvis åpningstider ikke er angitt (mens dato er merket med "åpen") vil systemet anta at "dagen er åpen" og alle definerte hente- og returtider vil være tilgjengelige for sluttbrukeren. Se mer om hvordan åpningstider og henting og retur samhandler her.
    Klikk på Bekreft-knappen for å lagre innstillingene.

Hvordan oppdaterer jeg alle helgene i år eller denne måneden?

• Klikk på Manage Opening Hours.

• Du vil kunne velge en lang tidsperiode og bestemte ukedager (f.eks. alle lørdager eller søndager) og deretter administrere åpningstidene som du ønsker.

Hvordan legger jeg til split åpningstider hvis virksomheten min trenger det?

Sharefox supports split opening hours as well. Click Split hours on the opening hour popup.

De delte timene vil fungere akkurat som åpningstidene med hensyn til filtrering av hente- og returtider (les mer her).

Skriv inn verdiene for split åpningstider og klikk på Bekreft for å lagre endringene.