Sette opp menyen og bunnteksten i din nettbutikk

Menyen er en av de viktigste delene av nettstedet ditt.

I menyen kan kundene finne all den informasjonen de trenger for å leie eller abonnere på et av dine produkter, og det er derfor viktig å bestemme hva ønsker å vise og fronte i menyen.

Med Sharefox kan du endre menyen slik du ønsker og tilpasse farger, informasjon og tilgang etter det som passer din bedrift best. Du kan velge å ha en farget bakgrunn eller benytte en gjennomsiktig meny, noen eksempler:

Sharefox-nettbutikken er utstyrt med menyoppføringene og knapper, du kan tilpasse og håndtere stylingen av den.

Du finner denne funksjonen ved å gå til  Setting > Webshop > Template:

og gå til menu & footer:

Hvordan omorganiserer jeg menyoppføringene?

Du kan omorganisere menyoppføringene bare ved å dra og slippe vertikalt på menyoppføringene.

Endringer i rekkefølgen vil automatisk vises i den øverste delen, her kan du se hvordan den vil se ut.

Hvordan legger jeg til/fjerner en menyoppføring?

Du kan deaktivere menyoppføringene ved å slå AV knappen, som markert med rød sirkel nedenfor. Du kan legge til en ny oppføring ved å sette inn det navnet du ønsker på linken og legge inn URL-en til de nye oppføringene. Husk å slå dem PÅ, som du kan se nedenfor vil da knappen være grønn.

Hvordan endrer jeg bakgrunnsfargen og fargen på menyoppføringer?

Du kan endre fargen på menyteksten ved å først slå PÅ/AV-knappen og deretter velge farge. Hvis du slår den av vil fargen bli lagret til neste gang du ønsker å bruke den.

Hvordan slår jeg av Registrer-knappen?

Du kan velge å skjule Registrer-knappen, bare ved å klikke på slå AV på "Registrer-knappen".

Hvordan velger jeg å endre menyoppføringer på forskjellige språk?

Du kan endre språket øverst til høyre. Ved å endre språk vil du se menyoppføringene på det andre språket. (For å legge til flerspråklig-funksjon, vennligst kontakt support@sharefox.co).

Hvordan legger jeg til en egendefinert bunntekst på nettbutikken min?

På Meny & Footer-fanen, scroll ned til Footer for å slå på Custom footer.

Når du slår den PÅ, vil du ha muligheten til å legge til din egen tekst der og endre stilen for bunnteksten.

Hvordan publiserer jeg endringer?

Du kan klikke på "Publiser"-knappen øverst til høyre. Dette vil publisere alle endringer du har brukt. Merk at dette tar 10-20 sekunder, da det vil gjenoppbygge nettstedet.