Hvordan sette opp en Cookie bar?

Hva er en Cookie (informasjonskapsel)?

Informasjonskapsler er små datablokker som opprettes av en nettserver eller en applikasjon mens en bruker surfer på et nettsted og er plassert på brukerens datamaskin eller annen enhet av brukerens nettleser. Informasjonskapsler plasseres på enheten som brukes til å få tilgang til et nettsted, og mer enn én informasjonskapsel kan plasseres på en brukers enhet under en økt. Informasjonskapsler gjør det mulig for nettapplikasjoner å lagre informasjon på brukernes enhet for å lette viktige funksjoner (som pålogging og autorisasjon) eller ikke-essensielle funksjoner (som bedre brukervennlighet eller reklamesporing).

Trenger jeg en Cookie Bar?

Europeisk lov (GDPR) krever at alle nettsteder som retter seg mot EUs medlemsland får " informert samtykke" fra brukere før de lagrer ikke-essensielle informasjonskapsler på enheten deres. Du trenger også dette for at Google Analytics og Google Ads skal fungere optimalt.

Ikke-essensielle informasjonskapsler er informasjonskapsler som brukes til å analysere atferden din på et nettsted ('analytiske' informasjonskapsler) eller informasjonskapsler som brukes til å vise annonser til deg ('reklameinformasjonskapsler'). Eksempler på dette kan være informasjonskapsler fra Facebook og Google Analytics.
Essensielle informasjonskapsler, eller strengt nødvendige informasjonskapsler, er informasjonskapsler som er avgjørende for at et nettsted skal fungere korrekt. Disse informasjonskapslene er nødvendige for å tilby en nettbasert tjeneste på et nettsted eller brukes utelukkende til å utføre eller forenkle overføring av kommunikasjon over et nettverk.
Dette er ikke å betrakte som juridisk rådgivning.

Slik legger du til en Cookie Bar i butikken din

Send en e-post til support@sharefox.co, så installerer vi en Cookie Bar for butikken din.

Hvordan tilpasse Cookie Bar

Send en e-post til support@sharefox.co med teksten og ønsket design du ønsker.
Farger kan også redigeres.