Hvordan opprette et salgsprodukt?

Et salgsprodukt eller tilbehør kalles for consumable, fordi det forbrukes og gir ofte gode muligheter for mersalg. Gode eksempler er ved utleie av bormaskin, så ønsker man kanskje å selge bor i tillegg, da dette er slitevarer. Dette vises da under eksempelvis tilbehør i webshopen. Når kunden trykker på ikonet får hun opp en beskrivelse av produktet.

Slik opprettes et salgsprodukt/consumable.

Gå inn i admin > products > Add product.

• Sett navnet på produktet
  • Velg product type - consumable
  • Velg type Tool_specific (det kan være flere valg og kategorier avhengig av ditt oppsett, men kun tool_specific viser på produktsiden)

Gå så inn i products og sorter på consumable for å finne produktet ditt.

Fra nå av følger det vanlig oppsett for produkt. For consumable fylles følgende ut:

1. Description - Hovedinformasjon som omtaler produktet
  2. Published - gjør produktet aktivt og vises på nettsiden
  3. Sales product - viser betegnelsen Salgsvare i webshop for å unngå forveksling med utleieprodukt
  4. Legg til et bilde under multimedia
  5. Sett opp en pris

Slik ser et salgsprodukt når det er ferdig oppsatt ut

Linke til et produkt.

For å linke et salgsprodukt direkte til et utleieprodukt går du inn på det aktuelle utleieproduktet i admin systemet. Admin > products > aktuelt produkt

Under seksjonen CONSUMABLE, velg ADD

Finn salgsproduktet i nedtrekkslisten under consumable name og sett linken til aktiv, lagre med v.