Strekkodeskanner av lagerbeholdning

Ta kontroll over beholdningen din og spar tid og unødvendig arbeid med en strekkodeskanner, som er mye mer effektivt i det lange løp. En strekkode kan brukes som en unik identifikator for utstyret ditt og kan automatisk tilordne produkter til bestillinger.
  • Med strekkoder kan du:
    • Redusere menneskelige feil og unngå å skrive feil.
    • Enkel kontroll over din lagerbeholdning. Hvis lagerbeholdningene dine har en unik strekkode som enkelt kan skannes, kan du forbedre sporingen av din lagerbeholdning, og ha et effektivt vedlikehold med bruksvarsler osv.
    • Enkle henting. Når en kunde leier et produkt, kan du skanne strekkoden og ta den ut av dine tilgjengelige lager-oppføringer umiddelbart og tildele den til kunden.
    • Enkel retur. Vil få prosessen med å returnere produktet mye raskere. I stedet for å søke etter kunden eller bestillingen manuelt, kan du bare skanne et hvilket som helst produkt, og den vil finne riktig bestilling.
    • Det sparer tid. Hvis du har en stor beholdning på lageret ditt, sparer du og dine ansatte tid, ettersom du reduserer tiden du bruker på å skrive inn beholdning, søke i bestillinger, fordele beholdning til bestillinger i det daglige arbeidet ditt.
    • Det er kostnadseffektivt. Totalt sett kan det forbedre deg og teamets produktivitet

Oppsett av strekkode:

Strekkoden kan tildeles en bestemt produkt i "Inventory" og brukes når du legger et produkt til en bestilling på for eksempel henting. Den kan skannes igjen ved retur for automatisk å åpne den aktuelle ordren slik at administratoren kan fullføre returen.

Prosessene på høyt nivå som er aktivert ved strekkoden kan beskrives som følger:

Hvordan velge og installere en strekkodeskanner?

Det anbefales å skanne med en strekkodeleser som er koblet til datamaskinen der Sharefox -nettstedet er åpent, via USB. Tilkoblingen kan også skje via en USB Bluetooth -plugg for datamaskinen som er koblet via Bluetooth til strekkodeleseren. Det anbefales å bruke lineære koder ved bruk av strekkode typer Code-128, Code-39 eller Code-93. Det bør være mulig å bruke hvilken som helst leser som følger disse to retningslinjen.

Hvordan utføre lagerbeholdnings oppgaver?

Et element i beholdningen kan tildeles en strekkode ved å skanne strekkoden som er relatert. Første trinn i å lage et nytt element er å legge til i lagerbeholdningen til det spesifikke produktet.
Gjør følgende for å identifisere forskjellige produkter i beholdningen din med en strekkode:
  • Klikk på "Inventory".
  • Velg ønsket produkt du vil tilordne en strekkode til, og klikk på det produktet.
  • Sørg for at du ser en beholdningslinje. Hvis du ikke ser linjen, kan du følge denne lenken for en bedre forklaring på hvordan du legger til beholdning (https://help.sharefox.no/article/34-hvordan-legge-inn-inventar-lagerbeholdning).
  • Etter å ha fulgt artikkelen ovenfor, bør du kunne se en linje som denne:

For å legge til en strekkode må brukeren klikke i strekkode feltet, der gjeldende verdi er "Not assigned". En popup vil dukke opp og vente på en skanning av en strekkode.

Når et element er skannet, vises strekkode -IDen, og elementet kan lagres.

I eksemplet nedenfor har vi et element med en strekkode tildelt.

Hvordan skanner jeg varer på en ordre?

Det er mulig å automatisk tilordne et spesifikk produkt til en ordre ved å skanne produktet. Etter at en bestilling er opprettet enten gjennom butikken eller via skjermbildet Admin> Orders, kan brukeren åpne bestillingen og legge til produktet.

I eksemplet nedenfor har produktet ikke blitt lagt til i bestillingen:

For å legge til produkt ID'en klikker brukeren på SKANN NÅ -knappen øverst til høyre eller strekkode ikonet på produkt linjen, eller bare skanner, ettersom strekkode enheten alltid lytter.
Hvis det er flere varer på en ordre som samsvarer med en gitt produkttype, må strekkoden på "Inventory ID" brukes én gang per vare som en ønsker å skanne.
Hvis et produkt har varianter, er det strekkode elementet på varelinjen i varianten som må brukes.

Når varen er skannet, vil den bli knyttet til den tilsvarende bestillingslinjen og feltene Beholdnings -ID og strekkode fylles ut.

Vær oppmerksom på at statusen på produktet er endret til "pakket". Produktet kan legges til ved å skanne når som helst i arbeidsflyten frem til du velger "Delivery Status".
Det er også mulig å erstatte en "Inventory ID" på bestillingen ved å følge den samme prosessen. Åpne en ordre der Inventory ID er tildelt, skann produktet og svar ja på spørsmålet om du vil bytte ut produktet eller ikke.

Retur: Hvordan skanner jeg varer ved levering?

Hvis du skanner et produkt mens du er inne på ordremodulen, vil det åpnes en pop-up som viser produktet den spesifikke strekkoden er knyttet. Popup -vinduet lar deg navigere til den aktuelle bestillingen der det er mulig å fullføre retur-prosessen for å returnere en vare etter at bestillingen er fullført.

Hvis du er interessert i å aktivere strekkode funksjonen, kan du kontakte info@sharefox.co for videre hjelp!