Hvordan logge inn og oppdatere kundedata

Det er to typer kunder, en identifisert kunde i systemet (se artikkelen om å opprette en kunde) eller en uidentifisert kunde, der man har lagret kundedata andre steder, slik som i butikk og man kun ønsker å opprette en ordre for å reservere objektene i systemet. Denne kunden er omtalt som Cash Customer.

1. Gå til menyen til venstre på Admin-siden og trykk på Costumers

2. Søk frem kunden i kunderegisteret. Trykk på kundens navn og velg LOG IN AS CUSTOMER

Dette tar deg til butikkens side. Her legger du inn bestillingen du ønsker på vanlig måte, akkurat som du skulle vært kunden og bestilte via din kundeportal. Når du kommer til handlekurven, kan du effektivt oppdatere kundedata med navn og adresse, bedriftsinformasjon osv. samtidig som du utfører bestillingen.