Hvordan opprette en ny kunde manuelt

På administrasjonssiden, trykk på knappen "Customer" i menyen på venstre side for å komme til kunderegisteret.

Øverst til venstre trykker du på knappen Add customer, et popup kommer opp der du fyller ut informasjon til kundekontakten.

Når kunden er registrert får han tilsendt en epost og du får umiddelbart anledning til å logge inn og opprette bestillinger på vegne av kunden ved å trykke på LOGIN AS <KUNDENAVN>.

Trykk på Logg in as Ola Nordmann for å opprette bestillinger på vegne av kunden

Du kan også velge å logge inn som en uidentfisert kunde om du har lagret kundedata manuelt utenfor systemet. Dette gjør du ved å logge inn gjennom knappen "LOG IN AS CASH CUSTOMER" oppe til høyre ved popupen.