Automatiser leveranser med Self Service Gateway

Sharefox-plattformen tillater butikksjefer å øke kvaliteten og effektiviteten til leie tjenesten sin ved å automatisere leie leveringsprosessen med Self Service Gateway-funksjonen - ved å integrere med selvbetjenings teknologier som Flinkey eller Sharebox.

Fordeler

• Forbedret kundeopplevelse: bruker tilgang døgnet rundt, ingen ventetid, nærhet.
  • Effektivitet: ubemannede hentepunkter, bulk vedlikeholdsrutiner.

Hvordan aktiverer jeg selvbetjening?

Som butikkeier eller butikksjef må du gjennomgå følgende prosess:

• Identifiser en passende selvbetjenings teknologi / -system som samsvarer med dine forretningsbehov (produkt behov, kanal behov, f.eks. Fysisk gateway-tilgang). Forsikre deg om at tredjeparts systemet har et API-grensesnitt som tillater applikasjon-til-applikasjon tilkoblinger.
  • Kontakt Sharefox-teamet for en teknisk evaluering for å forstå om systemet enkelt kan kobles til Sharefox-butikken din og betjene dine forretningsbehov. Du vil høre fra oss snart.
  • Noen ganger må det bygges et lite API "oversettelsesgrensesnitt" for å koble tredjepartssystemet til Self Service Gateway.

Les om hvordan selvbetjeningen fungerer mer detaljert here