Refusjon med VISA/Mastercard kort

For å gjennomføre refusjon må kunden ha gjennomført et kjøp med gyldig kort. Kortet må også ha blitt lagret. Har man ikke benyttet kort som betalingsmåte kan den ikke refunderes på denne måten.

Steg 1

• Gå til gjeldende ordre og trykk Payments

Step 2

• Velg så REFUND, skriv inn refusjonsgrunnlag og beløp i popup. Klikk refund.

Det tar noe tid før transaksjonen kommer gjennom (vent noen sekunder, ikke klikk på nytt)

Merk:  Har du nylig trukket kortet for penger, må du vente til pengene har blitt overført til din konto før du kan refundere de tilbake igjen. Dette styres av innløseren/banken din.

Når refusjon er ferdig så kan du lukke ordren og eventuelt frigi depositum på vanlig måte. Se hvordan lukke ordre.