Slik setter du opp produktkategorier

Hvordan lage en produktkategori

Av estetiske årsaker eller for å sortere produktene dine slik at kundene lettere kan finne dem, kan du velge å opprette kategorier.

Steg 1: Gå til Admin

• Gå til Products og velg Product categories. (Se instruksjon under).

• Klikk på knappen ADD.

• En ny kategoripost vil bli opprettet.

Steg 2: Slik tilpasser du produktkategorien

For å konfigurere kategorien din riktig er dette noen forslag som kan hjelpe deg:

• Produktkategori, slug, visningstekst og tittel SEO kan være den samme (for URL-sluggen: ingen store bokstaver, ingen mellomrom og ingen ikke-latinske tegn som ø, å, ...).
  • Avmerkingsboks for kategorier: hvis du merker av for den, vil plattformen merke kategorien som skal leies. Hvis du ikke gjør det, vil plattformen lese som "salg", så kategorien vil vises i "tilbehør" hvis kunden får tilgang fra butikken.
  • Bildevisning: hvis boksen ikke klikkes på hjemmesiden vil navnet på kategorien vises i en grå boks.
  • Visningsprioritet viser kategoriene i den rekkefølgen du ønsker.
  • Antall produkter er antall produkter som er knyttet til den spesifikke kategorien.

Når du er ferdig med å tilpasse trykk

for å lagre den nye kategorien.

• Husk å gjenta prosessen på engelsk eller et annet språk ved behov. Du kan endre hvilket språk du vil endre produktene for øverst i høyre hjørne. Her har vi også laget en artikkel på hvordan man setter opp produktene på flere språk.

Steg 3: Slik legger du til bilde i kategorien for skrivebord og mobil

• Gå til Settings og velg Media.

• Legg til bildet ditt i egendefinerte filer (bildet kan ikke være større enn 5 MB)

• Kopier URL'en som er opprettet.
  • Gå tilbake til Products og deretter til Product categories.
  • Trykk på Edit i kategorien du vil laste opp bildene for.
  • Legg inn URL'en på Image Desktop URL og Image Mobile URL.
  • Lagre oppdateringer/endringene.

MERK: Hvis du ikke tilordner et produkt i kategorien, vises ikke kategorien på hjemmesiden