Hvordan ser jeg om produktet er ledig?

Du kan se om produkter er ledig fra webshop/nettbutikk siden eller inne på adminsiden

Nettside

Kunden kan selv sjekke tilgjengelighet på websiden. Trykk på produktet du ønsker å se og velg dato. Kalenderen åpnes og viser hva som er ledige tidspunkt for leie.

Se tilgjengelighet i kalender. Her er 16 og 17 April utleidPå bildet ser man at 17 og 18 April er opptatt.

Administrator - Inventaroversikt

Er du administrator kan du også gå til inventar siden <Inventory>, derfra får du opp alle produktene og kan se hvor mye de er leid ut (utnyttelsesgrad), hvor mange er leid ut og når de er leid ut.