Blokkere et produkt i en begrenset periode

Det kan forekomme at av ulike årsaker (internreservasjoner, vedlikehold etc.) må enkelte varer bookes/sperres internt.
På denne måten bestiller du produkter internt og gjør dem utilgjengelig for kundene dine:

Steg 1

• Logg inn på Admin og naviger deretter til Orders på menyen til venstre. Klikk deretter på "Create order" øverst til høyre.

Steg 2: Internal order

• Klikk på 'Order without assigned customer' og klikk deretter på 'Internal order'-knappen. Klikk deretter på "Neste trinn"-knappen nederst til høyre.

Steg 3: Velg produkt/produkter

• Klikk på et produkt
  • Velg ønsket avdeling/varehus (gjelder kun om din virksomhet har flere avdelinger eller varehus)
  • Velg startdato, starttid og sluttdato, sluttid
  • Klikk på ADD knappen på produktlinjen som du valgte
  • Klikk til slutt på Next step nederst til høyre

Steg 4: Legg inn bestillingen

• Når du er ferdig med å legge til produkter i bestillingen og vil legge inn bestillingen, bør du sette betalingsmåten til 'Internal' og deretter klikke på 'Book'-knappen nederst til høyre.

MERK: Ved å opprette en ordre på denne måten vil du kunne skille mellom ordentlige ordre og eventuelle service m.m. på dine månedlige rapporter.