Lage en link til legg til "Reset passord popup"

Åpne popup for å tilbakestille passord - direkte lenke

Hvis du trenger å åpne popup-vinduet Tilbakestill passord med en lenke, har vi nå en direkte lenke for å åpne popup-en
Fra nettstedets domene, for eksempel https://dittnettsted.com, legger du bare til en lenkeparameter ?state-reset-password, og hele koblingen vil se ut som https://yoursite.com/?state-reset-password.

Når brukeren klikker på lenken, vil den automatisk åpne popup-vinduet for å skrive e-posten og be om tilbakestilling av passord.