Opprette gavekort, promoteringer og kuponger

Sharefox kommer med en Gavekort og Kupongfunksjon!

HVORFOR
Dette muliggjør kampanjer og promoteringer.
Du kan:
- Ha helgekampanjer med bestemt dato og % rabatt.
- Bruke den som en "kreditnota" ved å kombinere originalbeløp og gjeldende beløp.
Du kan også sette opp en kampanje der hver kunde får et fast beløp som de kan bruke en gang hver ved bestilling. Du lager en felles kode og setter utløpstiden for en gitt periode.
For eksempel setter du 350 kroner som sum, one-time = false, amount current = 350 og amount original = 350.
HVORDAN
Gavekort og kampanjer kan legges inn på følgende måte.
1. Gå til menyen Admin> Produkter> Kuponger og klikk på Legg til produkt for å opprette en ny rabattkupong eller gavekort
2. Fyll ut følgende felt:
tips: høyreklikk på bildet og velg "Åpne i ny fane" for å se en større og lesbar versjon
Code – Navnet på kupongen
Active – Du kan angi en kupong som aktiv eller inaktiv. En inaktiv kupong kan ikke brukes.
■  Validity period (start and end dates) - Fra når til når er kupongen gyldig
■  Applies to accessories True / False - skal kupongen gjelde for tilbehørsprodukter som leies ut?
■  Applies to membership True / False - satt til False (gjelder kun medlemsmodul)

Main Product - Velg ett, noen få eller alle produkter
Consumables - Velg ett, noen få eller alle produkter
■  One Time (discount) - Skal kupongen benyttes kun en gang? Standard er false, da kan den benyttes flere ganger og/eller av flere. Settes den til true virker koden bare én gang, da er det først til mølla som gjelder.

■  One Time (amount) - Skal kupongen benyttes kun en gang? Standard er false, da kan den benyttes flere ganger og/eller av flere. Settes den til true er det én gang per kunde.

■  Discount – rabatt i % på et kjøp
■  Amount Original - Hvor mange penger er en kupong. (eks. 200 NOK)
Amount Current - Hvor mye penger er igjen på en kupong hvis ikke alt ble brukt. (eks. 120 kr av 200 kr). Sett til samme mengde som originalen ved oppsett
Kupongene løses inn i handlekurven. Merk at det skiller mellom store og små bokstaver.