Aktivere Gateway for Nets Easy Betalinger

For å koble til Nets Easy-betalingsporten, så behøver vi noen autentiseringsdetaljer fra Nets Easy-kontoen din når den er opprettet. De er enkle å hente fra portalen deres etter å ha logget inn https://portal.dibspayment.eu/ (e-postadressen du skal logge inn med er den samme som e-postadressen som ble brukt ved signering av avtalen):

1. Fra Meny Company > Account infomation: Kopier selger-ID-verdien øverst på siden og legg dem til Sharefox Admin > Setting > Integrations > Payment Gateway. Der kan du finne inndata for selger-ID

2. Fra Meny > Company > Integration: Kopier følgende verdier og legg dem til Sharefox Admin > Settings > Integrations > Payment gateway. Der kan du finne de 4 feltene

• TEST Environment: Check out key
  • TEST Environment: Secret key
  • LIVE Environment: Check out key
  • LIVE Environment: Secret key

3. Når du er klar til å gå LIVE med betalinger, slår du "Payment Testing Mode" til AV i betalingsgateway-delen.

4. Siste trinn: Vri «Live» på bryterknappen øverst til høyre på siden.