Bygg fellesskapet ditt - med Mailchimp

Ta kontakt med Sharefox sin salgsavdeling hvis du ønsker å aktivere e-postmarkedsføring med Mailchimp

Hva hjelper denne funksjonen meg å oppnå?

Med Mailchimp kan du:
  • Sende e-poster der du markedsfører til målgruppen din
  • Synkroniser dine Sharefox-registrerte brukere med Mailchimp-målgruppelister
  • Forbered markedsføringskampanjer i Mailchimp og e-posttrakter, for å holde kundene dine oppdatert med de siste tilbudene, produktene, kampanjene og annen forretningsutvikling

Hvordan setter jeg opp Mailchimp?

• Det første steget er å opprette en Mailchimp-konto med mindre du har en fra før. Opprett en bruker på https://mailchimp.com/
    • Tips: Du kan få en gratis konto hos Mailchimp til du når rundt 2000 kontakter
  • Inne i Mailchimp-portalen din
    • Opprett eller velg en målgruppeliste som Sharefox-brukerne dine skal legges til i
  • Send API-nøkkel og Målgruppeliste-ID til Sharefox Support fra Mailchimp-kontoen din som følger:
    • API-nøkkel: Generer en API-nøkkel fra Mailchimp > Account > Extras > API keys. "Create a key"-knapp. Kopier nøkkelen og send til oss.
    • Audience List ID: Opprett eller åpne en eksisterende målgruppe > Gå til View Contacts > Settings > Audience name and defaults > Audience ID-delen > Kopier målgruppe-ID-en
    • Send begge verdiene til oss på support@sharefox.no
  • Du har nå opprettet en konto i Mailchimp og integrert den med ditt Sharefox-system. Vi vil varsle deg når Mailchimp-integrasjonsoppsettet ditt er klart

Hvordan virker det?

• Hver gang en ny bruker vil registreres i Sharefox, vil brukerens grunnleggende informasjon (e-post, fornavn og etternavn) bli overført til dine valgte Mailchimp-målgrupper.
  • Merk: Sørg for at vilkårene og personvernreglene dine gjenspeiler denne dataflyten til Mailchimp-kontoen din.