Hvordan legge til Accessory eller Consumable

Ved å velge Products i Admin-menyen til venstre åpnes produkt-modulen og viser listen over eksisterende produkter, som brukeren enkelt kan søke etter, sortere eller filtrere etter produkttype. Siden vil se slik ut:

Accessory eller Consumable legges til veldig likt som Main Products, ved å velge Accessory eller Consumable i tilvalget av knappen "ADD PRODUCT":

For mer informasjon om hvordan du legger til informasjon, se også denne artikkelen her.