Hvordan legge til rabatt hos en kunde

Nå kan du legge til rabatter til kundene dine.
Fra Admin-siden, gå til kundene og gå til kunden du vil gi rabatten.
På kundesiden vil du se en kunderabattlinje i aktivitetsdelen
Der kan du redigere, legge rabatten til kunden og lagre den.

Hvordan vil kundene se rabattprisene?

Kunden vil se rabattprisene når de er logget inn. De vil se de nye prisene på alle produktene med rabatten som er lagt til.

Hvordan kan jeg se priser med rabatter når jeg oppretter manuell bestilling

Når du navigerer til  Admin -> Orders og klikker på Opprett bestilling, velger du kunden du har lagt rabatten til.
Etter å ha valgt kunde vil du se produktlisten. Produktene nå vil ha priser med rabatter.

Jeg har produkter med tilpassede listepriser. Hvordan ser brukerne sine priser med rabatter?

Hvis du har lagt inn tilpassede listepriser, vil tilpassede listepriser vises til kunden når de ser produktet i Butikk.

Når startdato-klokkeslett og sluttdato-klokkeslett er valgt, vil prisen vises med rabatten på de spesifikke datoene.