Oppdatere logo, forsidebilde og andre bilder

Med Admin Branding kan du enklere endre nøkkelbilder på nettstedet ditt, for eksempel logoer eller oppdatere egendefinerte filer som skal brukes på tvers av nettstedet (som pdf-dokumenter osv.).

Videoforklaring:

Hvordan finner jeg frem til publiseringssiden for bilder?

1_Logg inn på Sharefox sin Admin-side▸ Velg innstillinger i administrasjonsmenyen nederst til venstre

2_ Trykk på "media"

Hvordan oppdatere eller justere bilder?

1_ Klikk på ønsket bilde som du vil endre. Du vil da se et popup-vindu med informasjon om det gjeldende bildet. Du har også muligheten til å laste opp et nytt bilde eller justere det gjeldende.
2_ Du kan trykke på "Crop", her kan du justere ytterkantene på bildene.

Hvordan laster jeg opp eller modifiserer spesiallagde filer som PDF?

• Scroll down to the Custom Files section. Here you can both add, delete or update custom files that are updated on your site
  • Scroll ned til "Costum files". Her kan du legge til, slette eller oppdatere filer som PDF'er på siden din.