Betalinger: Hvordan sette opp Stripe-betalinger?

Stripe er en av de beste globale online betalingsplattformene. Å sette opp Stripe-betalinger på Sharefox-nettstedet ditt krever at du har (1) en Stripe-konto som skal brukes til å behandle betalinger fra nettstedet ditt og (2) at Sharefox-nettstedet ditt er konfigurert for Stripe-betalinger.

1. Hva trenger jeg å forberede i Stripe?

Først må du registrere deg på Stripe for å opprette kontoen. Under kontoaktiveringsprosessen må du sende inn viktig relevant informasjon om virksomheten din. Basert på din forretningssektor og landet du opererer i vil Stripe be deg om mer informasjon om nødvendig. Sjekk disse linkene for mer informasjon:

Etter å ha opprettet Stripe-kontoen din i utvikler-seksjonen, API-nøkler-underseksjonen, kan du finne integrasjonsnøklene til området ditt (se skjermbilde nedenfor), som kreves for Sharefox-integrasjon. De kan enten være test- eller live-områdetnøkler. Ved å bruke den øverste høyre "Test mode"-veksleknappen kan du bytte mellom test-/live-nøkler.

Når du får disse nøklene (publiserbar nøkkel og hemmelig nøkkel) kan du gå videre til neste steg.

2. Hva må jeg gjøre i Sharefox som forberedelse?

Nå som du har Stripe-integrasjonsnøklene kan du kontakte vårt Support-team på e-post på support@sharefox.no, og dele nøklene med oss og valutaen du vil bruke for å akseptere betalinger. Vårt support-team vil ta seg av ytterligere konfigurasjoner.