Produktforklaring

Nettstedet ditt er opprettet med flere produkter lagt til som eksempler. Til å begynne med må du legge inn din virksomhet sitt tilbud/produkter, og fortløpende vil du administrere produktene dine, legge til, fjerne eller endre produktinformasjon. Denne delen beskriver hvordan.3 produkttyper: Main Products, Accessory og Consumable.

Sharefox rommer tre typer produkter: Main Products, Accessory og Consumable. Slik er de definert:

• Main Products - De kan leies ut på frittstående basis. Vises til kunder på nettsiden for produkter. De spores av Sharefox-inventory/lagerbeholdning, sjekkes for tilgjengelighet, reserveres under bestillinger og spores over hele ordrehistorikken.

• Accessories - tilbehørs produkter, vanligvis ikke ment å leies ut på egen hånd. De spores over hele ordrehistorikken akkurat som hovedprodukter. Kan også bli brukt for mersalg. Synlig for kunder på Produktsiden / Tilbehør-fanen eller på en relevant produktside.

• Consumable - salgsvarer, selges til kundene. Synlig for kunder på Produktsiden / Tilbehør-fanen eller på en relevant produktside.

Hvordan blar jeg gjennom eksisterende produkter?

Ved å velge Products i Admin-menyen til venstre åpnes produkt-modulen og viser listen over eksisterende produkter, som brukeren enkelt kan søke etter, sortere eller filtrere etter produkttype. Siden vil se slik ut: