Hvordan lage en ordre-tag

Sharefox hjelper deg med å strukturere, organisere og merke bestillingene dine, for ulike forretningsformål!

For eksempel:

• Du kan klassifisere bestillingene dine basert på: prosjekter de tilhører, kundesegmenter osv.
  • Du kan legge til ekstra informasjon, for eksempel antall produkter i en bestilling eller andre detaljer av interesse.
  • Du vil kunne se disse kodene og søke etter dem mens du blar gjennom bestillinger i ordremodulen.

Hvordan opprette tagger til en ordre?

• Gå til Orders > velg en eksisterende ordre > Trykk på ACTIONS-knappen og velg deretter ASSIGN TAG.

• Det vil da fremkomme en pop-up som illustrert under.
    • I rullegardinmenyen for Type vil du finne alle ordre etiketter som du har laget i Settings oppført. Tallet til høyre viser hvor mange verdier fra en bestemt type som er valgt:

• Values inneholder alle aktive tagger for den valgte typen. Du kan sjekke hvilken som helst verdi fra hvilken som helst type:

• Det er også mulig å lage en ny tag fra denne popupen. Fyll ut «New type value»-inndata og trykk på ADD-knappen. Den vil opprette en ny tag med den valgte typen og automatisk sjekke den:

• Klikk på Clean All-knappen for å fjerne merket for alle tagger i alle typer:

• Klikk på Manage-knappen for å omdirigere deg til Settings-siden for Order Tags:

• Ved å trykke på CONFIRM-knappen vil alle merkede tagger tilordnes bestillingen og fjerne tilordningen av alle ukontrollerte tagger (hvis noen finnes) fra bestillingen:

Hvor kan jeg se tilordnede ordre tags?

• På siden for bestillingsdetaljer:

• På ordreoversikt siden:

• For å se alle tilordnede tagger på denne siden kan du holde musen over tag'en og et tips-symbol med mer informasjon vil vises.
  • På ordre-oversikten er det også mulig å søke etter bestillinger etter tildelte tagger. Bare skriv inn tag-navnet eller skriv inn i søkefeltet, og kun bestillinger med samme tilordnede tagger vil bli vist.

Hvordan administrere ordreetiketter?

• I Settings går du til siden Others > Åpne Order tags -fanen:

• Alle tagger er gruppert etter «Type»-felt, så én type kan ha mange tagger, én tag kan ha én type. På denne siden vil du se listen over opprettede ordre tagger.
  • Du vil også ha mulighet til å lage en ny tag ved å fylle ut dette skjemaet:

• For å lage en ny tag må du skrive inn type- og verdi felt. Hvis du begynner å skrive i type feltet, vil du se listen over foreslåtte og allerede eksisterende typer. Du kan velge hvilken som helst eksisterende type, i dette tilfellet vil en ny tag bli tildelt den valgte typen. Hvis du angir en ikke-eksisterende type - vil en ny bli opprettet med en Tag, tildelt denne typen.

• ADD-knappen blir grønn hvis skjemaet er gyldig. Trykk på den for å legge til en ny tag:

• Hvis du trykker på denne 'slett'-knappen, vil skjemaet bli tilbakestilt:

• Trykk på denne knappen for å fjerne ordre taggen.
    • Merk: Hvis ingen tagger er igjen i tag-typen - vil tag-typen bli fjernet.

• Hvis du ønsker å redigere en tag - trykk på denne knappen:

• Rediger tag-skjema har samme adferd som å opprette tag-skjema. Hvis du skriver inn en ikke-eksisterende type vil det opprette en ny. Hvis du velger eksisterende - vil tag bli tildelt eksisterende type. Trykk på den grønne knappen for å lagre endringene:

• Eller denne knappen for å avbryte innførte endringer:

• Du kan aktivere og deaktivere tagger ved å bytte mellom disse:

• Merk: Aktive tagger vil være tilgjengelige i Tildel tag-popup-vinduet, inaktive vil ikke være det.