Lage et forsikringstilbud for mine produkter

Et forsikringstilbud / beløp kan opprettes for ethvert produkt. Du kan sette opp et forsikringsprodukt for å følge leieproduktet på to måter:

  • Løpende forsikrings beløp, etter leieperioden / antall dager.
  • Engangs forsikrings avgift.

Måten å sette opp et forsikringsprodukt på er på samme måte som et vanlig tilbehør. Du kan også sette opp en engangs forsikring som en avbestillings forsikring uten å følge en periode ved å opprette den som en type "forbruksvarer".

1. Lag et tilbehør som heter for eksempel "Stillas Forsikring", finn et bilde og beskriv hva forsikringen gjelder for i dens produkt beskrivelse.

2. Sett dagsprisen som start prisen for forsikringen, som kan være dagsprisen på faktisk produkt x for eksempel 5 %. F.eks. For et 100 kr produkt setter du dagspris som 5 kr. Deretter kan du konfigurere den på tre måter:

  • For en engangs forsikring, sett pris planen for "Pricing multiday discount" til 100 % for dag 2, dag 3 osv.
  • For en løpende forsikring, med et fast daglig forsikrings beløp, hold "Pricing multiday discount" som 0% eller ingenting.
  • Dersom du ønsker at forsikringen skal følge produktprisen (evt. rabatter på dag 2, dag 3 osv.), skriv inn de samme prosentene på "Pricing multiday discount" området som du har satt på produktet.

Vær oppmerksom på at du må koble til et forsikrings-tilbehør for hvert produkt. Det kan også hende du må lage ulike forsikringstilbud for ulike produkter for å matche vilkårene og prisene.

3. Fyll opp lagerbeholdningen for dette produktet til 999 hvis du har uendelig med forsikringer slik at du aldri går tom.

4. Du må deretter feste den til produktet du ønsker for at den skal vises på siden:

Tips!: Hvis du ønsker å ha en spesifikk relasjon av forsikrings prisen sammenlignet med produktet, må du beregne relasjonen. Hvis produktene for eksempel koster 100 NOK, og du ønsker 5 % forsikringspris, setter du prisen til 5 NOK.

Still need help? Contact Us Contact Us