Hvordan legge til service i lagerbeholdningen?

I Sharefox kan du holde oversikt over vedlikeholds historikken ved å legge til service merknader på lagerbeholdnings nivå.

Dette kan være gunstig for å:

• Se historikken for endringer som er gjort på en bestemt produktlinje
  • Logg på viktige hendelser, for eksempel fullførings dato for service, som igjen kan generere varsler om varelager for å informere deg om kommende eller forsinket service

Hvor kan jeg se service notater på spesifikke produktlinjer?

I modulen "Inventory" velger du produktet som du ønsker å se eller legge til notat på. I elementlisten klikker du på tannhjulikonet for å få tilgang til service notatene:

En ny popup vil vise deg service historikken sammen med annen viktig informasjon (f.eks. hvis varsel er aktivert for nettstedet ditt og dette produktet):

Hvordan legger jeg til en ny service eller oppføring?

Du kan enten legge til et enkelt merknad eller markere en spesiell begivenhet, for eksempel tjeneste fullført. Velg alternativet som passer best for din situasjon fra menyen:

For enkle vedlikeholds oppdateringer anbefaler vi å bruke alternativet "Other".
For regelmessig/årlig vedlikehold anbefales det å bruke alternativet "Completed". Dette vil i sin tur tilbakestille bruks målingen i tilfelle lagerbeholdnings varsel er aktivert for nettstedet ditt og dette produktet.