Hvordan sette opp sosiale medier i butikken din

Hvorfor?

Engasjer kundene dine og få virksomheten din funnet på sosiale medier! Tilpass butikken din ved å koble til bedriftens sosiale medier. Du kan velge blant de vanligste sosiale mediene som brukes i dag, og du kan sette opp en egendefinert lenke til et nettsted som ikke er en del av tilbudet i systemet.

Hvordan ser det ut på nettstedet ditt?

Lenker til sosiale medier vises nederst på hver side i butikken din. Hver lenke vil ha logoen til den sosiale medien du har valgt. Nedenfor er et eksempel der alle mulige sosiale medieportaler brukes.

Sette opp lenker til sosiale medier

Oppsettsiden finner du under Admin Settings, General og Social Media -fanen.

Det er mulig å sette opp følgende lenker til sosiale medier:

• Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
I tillegg kan du legge til et tilpasset nettsted for sosiale medier der du kan sette ditt eget bilde/merke

For hver kilde på sosiale medier kan du velge å vise den eller ikke, og du kan angi lenken du vil at brukeren skal bli tatt til ved å klikke på lenken.

Tilpassede sosiale medier

Oppsettet for egendefinerte lenker til sosiale medier inneholder to felt. Det første feltet er for selve lenken, det andre er slik at nettstedet vet hvilket bilde som skal vises som lenken. Koblingen til den tilpassede lenken til sosiale medier kan være hvilken som helst nettadresse.
Det er mulig å bruke et eget bilde for lenken og det er mulig å sette dette opp ved hjelp av Media -oppsettet i Sharefox. Når du bruker Sharefox Admin Media -oppsettet, må et bilde lastes opp og URL -en til bildet kopieres til det siste feltet i det tilpassede oppsettet for sosiale medier.

I dette eksemplet kan vi se lenken i midten av bildet. Det er mulig å merke lenken og kopiere den.