Følg trafikken din med - Google Search Console

Optimaliser innholdet ditt med Search Analytics og se hvilke søk som bringer brukere til nettstedet ditt!

Hvordan?

1. Gå til siden: https://search.google.com/search-console/about
  2. Klikk på "star nå"
    Merk: Hvis du ikke er innlogget i en Google-konto så vil den be deg logge inn.
  3. Du vil se startsiden der du vil legge til nettstedets domene. Skriv inn domenet ditt. La oss ta example.no og klikk "Fortsett".

Hvis du ikke ser den skjermen, kan du gå øverst til høyre og klikke Meny og deretter velge feltet hvor du har muligheten til å "+ Legg til felt".

4. Du vil se en popup som vil be deg om å skrive en DNS -post i systemet til din domeneleverandør. Kopier verdien og legg den til domene leverandørens system, og klikk deretter på 'Bekreft' i denne popup'en. Kontakt domene leverandøren hvis du har problemer med å legge den til.

5. Deretter vil du se oversikten over Google Search Console.

6. Gå til nettstedskart -siden fra venstre sidefelt. Skriv sitemap.xml etter domenet ditt, og klikk deretter på "Send".

kilde: https://search.google.com/search-console/about