Fakturering: Lag PDF -faktura for en ordre

Det er mulig å lage en faktura i PDF som dekker alle faktureringskostnadene knyttet til en ordre:

• Dokumentet kan brukes til regnskapsformål (f.eks. Vedlegg som dokumentasjon på en faktura).
  • Det kan også sendes til en kunde for å gi dem en oversikt over kostnadene så langt, for hele bestillingen eller for en tilpasset periode.
  • Fakturaen kan også sendes til utvalgte faktureringssystemer.

Hvordan generere fakturaen som en PDF?

• For å generere faktura for en ordre må det være en ordre til å begynne med. Fakturaen kan opprettes fra fanen Inovices inne i ordren ved å bruke +ADD AN INVOICE -knappen.

• Etter at fakturaen er opprettet, men før den blir sendt til et regnskapssystem eller en PDF er opprettet, er det mulig for brukeren å velge hvilken adresse fra kunden han vil bruke. Standard adressen som brukes vil alltid være kundens generelle adresse. Ved å klikke Update Client info kan brukeren velge å bruke en faktura adresse hvis den er tilstede, eller angi sin egen.

• For å generere en PDF -kopi av fakturaen, klikk på Download PDF -knappen.

• Vær oppmerksom på at en standard for faktura vil være utkast når den opprettes. Sharefox antar at den aktuelle fakturaen sendes når fakturagrunnlaget opprettes eller lastes ned, og vil informere brukeren om at fakturaens tilstand vil endres.
  • Det endelige fakturagrunnlaget er generert som en PDF og vil inneholde informasjon fra bestillingen og den aktuelle kunden.

• Firmaets logo blir automatisk lagt til i toppen av PDF'en slik bildet over illustrerer.
  • Dette kan tilpasses og det konfigureres i Admin ▸ Settings under Media ▸ fil logo.