Legge til og oppdatere bulk/mengde-beholdning

Hva menes med bulk-beholdning?

Noen ganger leier man ut produkter i store kvanta og som da ikke behøver å spores enkeltvis. I slike tilfeller kan man bruke lager modulen i Bulk-modus for å administrere lagerbeholdningen. Dette lar deg raskt legge til eller fjerne mengdevarer i bulk.

Merk: Hvis du planlegger å spore inventar individuelt (f.eks. bruk skanneenheter for å identifisere objekter en etter en) så anbefales det å bruke vanlig lagerbeholdning med sporing og ID nummer på individnivå. Se egen artikkel om dette emnet.

Hvordan legge til lagerbeholdning i bulk?

Bulk kan aktiveres fra to steder: enten når du konfigurerer produktinformasjonen (fra hovedsiden i admin > products > produktside) eller når du legger til faktisk beholdning (fra administrator > inventory > spesifikk vare).

Aktiver bulkmodus fra Admin> Produkter> Produktside:

Aktiver bulkmodus fra Admin > inventory > Vareside:

Hvordan legge til lagerbeholdning i bulk?

For å legge til lagerbeholdningen i bulk, klikker du bare på Bulk Update-knappen i Admin> Inventory> produktsiden:

Når du oppretter lagerbeholdningen som bulk, vises følgende popup. Følgende er minimum obligatoriske felt:

• Dato: Angi datoen da den nye beholdningen som ble lagt til eller fjernet i nåværende beholdning
  • Lokasjon: Velg hvilken lokasjon for beholdningen som skal legges til
  • Legg til eller fjern valg: Velg om varene vil øke eller redusere etter oppdatert lagerbeholdning
  • Antall: Angi antall elementer som legges til eller fjernes fra lagerbeholdningen