Endre vilkårene og andre sider på web (content)

Du kan endre følgende faste sider på nettstedet ditt fra administrator Admin Settings ▸ Content (innstillinger ▸ Innholdsavsnitt):

• Vilkår og betingelser (Terms and Conditions)
  • Personvernregler (Privacy Policy)
  • Om oss (About us)
  • Hjelpesiden (Help instruction: hvis dette er aktivert for nettstedet ditt)

Klikk på Innstillinger i administrator menyen, og klikk deretter på Innhold-området:

Du vil se hver underside eller hvert innhold som en egen fane. Naviger gjennom og oppdater innhold som passer for din bedrift!

Når du er ferdig, klikker du på Save as draft (Lagre som kladd) for å lagre arbeidet ditt (merk: dette vil ikke gjøre informasjonen synlig for brukerne dine ennå). For å aktivere de nye endringene live, klikk på Publish (Publiser)-knappen!