Hvordan tilbakekalle brukertilgang manuelt

• Gå til Sharefox Admin og velg Selvbetjening i menyen til venstre for å vise listen over eksisterende selvbetjeningsposter. Der kan du enkelt søke ved å bestille referanse og finne tilgangsposten du leter etter.
  • Bare klikk på Slett-ikonet, og en popup vil be deg om å bekrefte tilbakekallingen eller ikke. Etter bekreftelse vil en forespørsel bli sendt til Flinkey om å tilbakekalle tilgangen til det produktet.