Hvordan se utbetalingsrapporten fra NETS

Sharefox kommer med en integrasjon mot betalingsleverandør på nett (NETS).

For regnskapsføring kan man laste ned rapporter direkte fra NETS systemet.

1. Logg inn i adminportalen: https://portal.dibspayment.eu/dashboard

Trykk på «firmaet» «team» «opprett bruker» og legg til regnskapsføreren din. Når regnskapsføreren din er lagt til kan du se under fliken «hurtigvalg» der står det «send daglig utbetalingsrapport».

Hvis du har ytterligere spørsmål kan du også kontakte  support på ecommerce-no@nets.eu