Bedre Ordreoversikt

Vi har fått en ny ordremodul som rulles ut. Den har fått mange nye funksjoner, mobilvennlig og et mer moderne brukergrensesnitt.

Nytt brukergrensesnitt

• Bedre visning av ordrelistene, informasjon med ulike statuser og fremheving av de viktigste detaljer
  • Avvik eller annen type informasjon vises  som for eksempel forsinkelser (kommer)
  • Andre typer ordre introduseres (online vs. manualle vs. interne ordre) som er mer synlige i listen
  • Mobil visning for mer effektiv ordrehåndtering eller oversikt på farten (kommer)

Nye filtreringsfunksjoner gir raskere oversikt

Filtre inkluderer nå:

• Egne filtreringsknapper for Pickups and Returns, med valgte tidsperioder (for eksempel. I dag, i morgen, denne uke)
  • Filtrer etter andre felter som : ordre typer, betalingsmetode, etc.
  • Print eller eksporter til Excel ditt valg av ordreliste

Lag nye ordre direkte fra admin i tre steg

Vi har nå en ny måte og lage ordre på rett fra admin systemet om det er drop-ins eller telefoner. Med tre steg har du valgt eller opprettet kunde, valgt produkter og opprettet ordren. (Se egen artikkel).

Ny funksjonalitet også for ordrebehandling (se egen artikkel)

• Endre ordre manuelt, lag rabatter, juster priser eller legg til nye ordrelinjer
  • Lag fakturagrunnlag og send fra ordrepanelet
  • En hell drøss med andre små tweaks og forbedringer som skal gjøre ordrebehandling mer effektivt