Hvordan endre ordre?

I denne artikkelen lagrer systemet også en oversikt over ordreendringer i sin egen historie.

Steg 1: Finn ordren som skal endres, og åpne den

• Gå til administrasjonssiden og klikk på "Orders" i menyen til venstre. Da vil du kunne se alle bestillingene dine. (Se bildet nedenfor).

Steg 2

• Velg bestillingen du vil endre fra menyen, og klikk deretter på "Pen" -knappen for å se alternativene du har. (Se bildet nedenfor).

• Rullegardinmenyen som vi kan se på bildet gir deg tre valg for å endre rekkefølgen.
  • Endre
    • Endre hele ordren: antall, tid, varianter og leveringssted / metode. Husk at du ikke kan endre historiske ordrer, bare flytte ordre fremover i tid.
  • Update Order Line
    • Lar deg endre produktnavn, enhetspris, lager -ID og statuser.
  • Cancel
    • Avbestilling og frigjøring av utleieenheten.

Vær oppmerksom på at når du bruker "Endre" for å legge til nytt tilbehør til produktet, må du fortsatt bekrefte gjeldende leiedatoer. Dette er fordi avansert endring kan brukes til å endre både dato, antall enheter og legge til / trekke fra tilbehør samtidig.

• Etter den oppdaterte ordren vil du se den opprinnelige ordren i grått og erstattet av en ny ordre i grønt. Reservasjonen av beholdningen er også oppdatert.

Basert på den nye bestillingen, foreslås også en ny betaling (via funksjonen for betalinger / ekstra kostnader eller annen betalingsmåte).

• Total price
    • Totalprisen for den nye bestillingen.
  • Suggested price
    • Foreslått utestående pris for ny ordre - minus original ordre.
  • Total paid
    • Totalt beløp betalt.
  • Suggested payment request
    • Foreslått betaling.

Endring av varianter i en ordre

• Klikk på pennen helt til høyre.
  • Klikk deretter på Endre.

Velg ønsket variant og og klikk deretter på "update" for å oppdatere ordrelinjen