Hvordan endre "static text" på websiden

Steg 1: Logg inn

• Logg inn på din administrativ side.
  • Finn "Setting"-knappen på venstre side, og klikk deg inn på den.
  • På branding-siden vil du kunne se en knapp for "static text". Klikk inn på "static text" knappen slik systemet kan videreføre deg til din webadresse

Steg 2: Endre

Når du er inne på forsiden vil du legge merke til en objekt som følger pekeren din. Dette er for å indikere om det objektet du ønsker å endre på kan endres gjennom denne funksjonen eller om du må gå inn på selve administrativsysaemet for å endre det. Hvis objektet kan endres vil du kunne se at objektet begynner å lyse "grønn".

• Beveg pekeren din mot den teksten du ønsker å forandre, og hold den over teksten i 1 sekund uten å klikke. Da vil du kunne se en "edit"-knapp poppe opp under pekeren din.

• Klikk deretter på edit-knappen. Da vil kunne se en pop-up på skjermen som gir deg tilgang til å endre på den gjeldende teksten.
  • Klikk deretter på "SAVE" for å lagre endring.

Steg 3: Publiser

• Etter å ha fullført de endringene som ønskes kan vi lagre/publisere endringene slik at de blir synlig for dine kunder. Dette gjør vi ved å klikke på publiserings-knappen øverst i høyre hjørnet.