Velge hvilke produkter som skal vises på forsiden

Kom i gang med å få dine utvalgte produkter i høyere rank på siden din med kun 3 enkle steg!

• Produktene som vises i karusellvisningen på forsiden styres ut fra det vi kaller "prorduktranking".
    • For å gi et produkt høyere rank må vi først opprette / velge det gjeldende produktet man ønsker å fremheve på produktsiden i admin.

Steg 1

• Gå inn på administrativ siden din og velg deretter "Products --> Products".

Steg 2

• Klikk på det gjeldende produktet som du ønsker å fremheve, og se deretter etter "Popularity rank (1 - 100)" i den grå sonen til høyre.

Steg 3

• Bruk (+) eller (-) tegnene for å angi produktets ettertrakthet. Denne brukes til å sortere produktene på nettsiden. Den med høyest rank vises øverst på listen, for eksempel på fremsiden av webshopen.