Hvordan få nytt admin passord?

Kommer du ikke inn på admin siden eller har glemt ditt passord så kan du gjøre følgende.

Brukeren på webshop og admin systemet er linket sammen. Du kan også be om nytt passord fra innloggingssiden i webshopen. Trykk Glemt passord, skriv inn epost adressen og få tilsendt en ny link.

Noen brukere har ekstra funksjonalitet og rollestyring, der kan man også gå inn på adminsiden  firma.admin.sharefox.no, ved innlogg og trykk forgot password der.